Als vertrouwen in het analyseresultaat telt

Van de analyses die u doet, hangt in de regel veel af. Of het nu gaat om bijvoorbeeld onderzoek, identificatie grondstoffen of procescontrole. U moet kunnen vertrouwen op resultaten. Het totaalpakket van Anadis stelt u daartoe in staat. Een breed scala aan spectroscopie-apparatuur dat snelle - realtime - en niet destructieve metingen mogelijk maakt; software voor het verwerken van gegevens tot tastbare resultaten.

        

Tot slot validatie op basis van gecertificeerde referentiematerialen zodat u en uw opdrachtgevers kunnen vertrouwen op die resultaten. Betrouwbaarheid staat bij u en bij ons hoog in het vaandel.

TECHNIEKEN

Spectroscopische technieken geschikt in zowel research als productie-omgeving: ED-XRF, FT-IR, NIR, Raman en UV/VIS. Check alle onze producten:

 

Lees verder »

APPLICATIES

Spectroscopie maakt een breed spectrum van applicaties mogelijk: van eiwit in weipoeder of diervoer tot laagdikte van een multilaags polymeer; van korrelgrootte van een gemalen mineraal tot vlampunt van benzine en viscositeit van smeerolie. Check alle applicaties.

Lees verder »

TOEGEVOEGDE WAARDE

Anadis onderscheidt zich door borging van het resultaat centraal te stellen en niet de analyser. Dat doen we door óók te focussen op monstername, software, validatie en haalbaarheidsonderzoeken.

 

Lees verder »


Wilt u meer weten over betrouwbaar en gevalideerd meten?
Neem dan contact op, we helpen u graag verder.


Contact


Uw analysevraag is onze oplossing

Bij Anadis staat betrouwbaarheid van het resultaat voorop. De kennis die wij op dit gebied hebben, zetten wij in om samen met u uw analysevraag adequaat op te lossen. Daarbij kijken we verder dan alleen het instrument. Zo betrekken we hierbij ook bemonstering, software en validatie. Om de gekozen oplossing te testen, kan Anadis desgewenst haalbaarheidsonderzoeken uitvoeren.

Op deze wijze bent u verzekerd van een analyseopzet die werkt bij u in het lab, procesomgeving of in het proces. Ontdek de oplossingen van Anadis en maak gebruik van onze kennis, opgebouwd in twintig jaar spectroscopische analyses.